bile makku mula berkata..hahaha

Salam Readers..

Cik Asfz nak bercerita sket..
Tadi waktu  lunch Cik Asfz borak2 wif my beloved mum kat dapur..
mula-mula tu cite lah pasal kawen..
bukan cik asfz nak kawen k..
sedare cik asfz yang nak kawen esok..
pastu cik asfz cite la kat my mum yang member cik asfz ni, her sis bru kawin..
so dye ckp kat cik asfz yang dye cm xleh terima org baru..
yelah, dye rapat ngn sis dye ni, once sis dah kawen..
agak rengang la disitu..pastu ci asfz ckap lah,
"air yang dicincang takkan putus, kak mu kawin la yang..still got title akak disitu..she still ur sister..no need to be worried dear :)"

tetiba dapat dialog mcm ni..

mum :: mak pon ase mak cam tak caya bile mak nak dapat menantu..
c. asfz :: apa mak? MENANTU?? isk..lambat lagi tu mak..
mum :: lambat? umo along tu dah masuk 20.. 2-3 thn lagi dah abiz blaja..leh kawin dah.
c.asfz :: ish mak ni...lambat lagi tuh mak oii..hahahaha
mum :: mak bukan apa..mak xde anak lelaki ni, jadi bile dah nak dpt menantu lelaki ni..kene lah prepare awl..
c.asfz :: MAKK!!! dah lah, along nak p depan..zzzz

ha..tu dye..ngeee~
soe mak...lambat lagi lah nak nampak anak mak sorang ni nak nek pelamin..
banyak kurang nya mak oii...
kemas rumah, masak, membasuh..ish..masih ditahap sekolah menengah ag...
hahahahahaha~~
kompem mak oii anak mak sorang ni kene reject.. >_<

notakaki :: hahahah..no komen lah mak ku sayang~




Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management