7th days in KMPh

Salam readers..

Hari ni dah hari ke-7 Cik Asfz bergelar fasi PDT 2010/2011. Aktiviti yang menarik ialah berendam didalam lumpur. Actually, dah menjadi tradisi pelajar baru KMPh dimana setiapn  orang akan berendam didalam lumpur. Semua sedia maklumkan yang lumpur tu berbau agak kurang menyenangkan dan lembik-lembik...erm, kira kalo korang lah mungkin akan sebut "yekkk!!~" kan..kan..kan?

Jadinya pelajar2 baru PDT ni dipaksa berendam dalam lumpur tu..hahaha..macam2 gelagat yang mereka paparkan..Seyes, sangat enjoy..hahaha...as fasy mmg enjoy lihat gelagat mereka tapi as student a.k.a orang yang dipaksa masuk lumpur, agak2 enjoy x? hehehe..jawab lah sendiri yekk..

Cik Asfz xmo celoteh panjang sebab pic xde ag nih..agak boring kalo entry xde pic kan2..so, cik asfz akan update ag..dont orrybe happy..akan ada pic2 yang akan cik asfz kongsikan okeyh... :)

till then, bai...

notakaki :: sangat penat hari ini.. :(



Comments

.alie. said…
zaman say dulu xda pun kena selam lumpur ni...

wowwww,leganyaaaa ~sebab hari tu nyah deman.gagagagaga
asfz lily said…
.alie. :: xde ek..ehehe
yan said…
dekat um dulu pun kene rendam dalam lumpur jugak. busuk2. yek. sampai pukul 3 pagi. siyesly mengigil2. tapi memang have fun cume penat sebab amik banyak masa nak tunggu turn turun tasik. haha. bunyi mcm xsabar :P

feel free,go here :)
izyan's
äþèéž™ said…
cepat sket upload pic. nak tgk gak ni. teruja sangat. nanti jgn lupa amek award kat blog apeez ye

http://hafizanhasan.blogspot.com/2010/06/blog-dari-kak-sweetie.html
asfz lily said…
yan :: hahaha..sonok2..tapi klo jumpe pacat dan lintah..erkk..hahahah :)
asfz lily said…
apeez :: sabar lah..hahaha..kene tapis semua gambar2 tuh..hahaha

thanks 4 da award :)
mama zharfan said…
me blogwalking here ;) nice blog ;)
asfz lily said…
mama zharfan :: thanks :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake