50 perkara Cik Asfz nak buat bile bersama dengan si Dia

Salam readers2 ju yang comel, kachak bergaya..

En3 Cik Asfz gila gediks punyerr sebab mood gatal ade disitu..hohohohoMySpace

Actually, senarai ini semuanya hanya keinginan Cik Asfz. Tak salahkan jika kite mengimpikan sesuatu. Walaupon banyak perkara yang mustahil untuk Cik Asfz melakukannya, Cik Asfz akan cuba juga hingga semua ini Cik Asfz buat..MySpace
  1. teringin sangat nak menyinta dan dicinta
  2. teringin sangat nak menyanyang dan disayangi
  3. teringin sangat nak jaga pakaian dye
  4. teringin sangat nak jadi pendengar setia dye
  5. teringin sangat nak jadi penjaga dya
  6. teringin sangat nak slalu di samping dye
  7. teringin sangat nak makan sama2 ngan dye
  8. teringin sangat nak sms ngn dye
  9. teringin sangat nak call dye
  10. teringin sangat nak ketawa dgn dye
  11. teringin sangat nak menagis ngn dye
  12. teringin sangat nak jalan2 ngan dye
  13. teringin sangat nak dengar lagu melalui headset yang sama, mp3 yang sama
  14. teringin sangat nak minum air dari gelas yang sama
  15. teringin sangat nak tengok wayang sama2
  16. teringin sangat nak amik gambar same2
  17. teringin sangat nak bgtaw dunia yang dye milik sy..dan saya milik dye
  18. teringin sangat nak mengadu kat dye
  19. teringin sangat nak dengar rintihan dye
  20. teringin sangat nak rase hepy sentiase
  21. teringin sangat nak kejutan dari dye
  22. teringin sangat nak "MUSIC BOX" dari dye [my feveret]
  23. teringin sangat nak teddy bear dari dye
  24. teringin sangat nak necklase loket love n dew tulis nama sy dan dye
  25. teringin sangat nak makan aiskrim sama2 ngan dye
  26. teringin sangat nak pergi vacation ngn dye
  27. teringin sangat nak ada handphone sama..[lover phone]
  28. teringin sangat nak pakai bju couple klw kuar sama2
  29. teringin sangat nak sambut besday ngan dye
  30. teringin sangat nak bagi dye coklat
  31. teringin sangat nak wat dye senyum
  32. teringin sangat nak ceriakan hidup dye
  33. teringin sangat nak p kelas sama2
  34. teringin sangat nak wat sesuatu yang sweet hanya tok dye...
  35. teringin sangat nak p jumpe pelukis pastu soh dye lukis gambar kami..
  36. teringin sangat nak wat video call tiap kali b4 tdo..
  37. teringin sangat nak say "gudnyte b..mimpi indah2 malam ni yekk..love you so much" kat dye b4 dye tido
  38. teringin sangat nak tayang muka kami kat profile fesbuk
  39. teringin sangat nak wat satu kolum khas tentang dye dalam blog 
  40. teringin sangat nak cipta satu lagu khas tok kami..
  41. teringin sangat nak amik gambar same2 pastu wt background jam tangan.. 
  42. teringin sangat nak suka apa yang dye suka
  43. teringin sangat nak masak makanan kegemaran dye [so saya kene cpt2 blaja memasak ^__^]
  44. teringin sangat nak duk sama2 ngan dye depan pantai sambil dengar dye men gitar [klw la dye pandai men gitar =.=]
  45. teringin sangat nak menkan satu lagu khas tok dye via piano..[spe nak aja aku men piano..mmg ku teringin nk belaja men piano]
  46. teringin sangat nak suapkan dye makan
  47. teringin sangat nak nyanyi berduet dengan dye
  48. teringin sangat nak pakai cincin couple..
  49. teringin sangat nak percaya dyee
  50. teringin sangat satu perhubungan hingga ke jinjang pelamin dan kekal hingga ke ank cucu..

Cik Asfz taw, ramai couple2 kat luar tu dah melalui semua perkara diatas. Jgan gelakkan Cik Asfz okeyh sebab permintaan yang simple jekk kan2..Mungkin bagi korang, it is benda biase bg pasangan couple tapi tidak bagi asfz...wooo..wooo..woooMySpace


Oklah, "dye" diatas Cik Asfz pon tak pasti siapa, adakah Mr Teddy?? Cik Asfz pon tak tahu jawapannya dan tak mahu mengharap apa2 pon..Biarlah masa menetukannya...

Notakaki :: Korang tak nak share ke apa yang korang nak wat bile bersama yang tersayang??
50 perkara diatas semuanya datang dari hati Cik Asfz, Cik Asfz xcopy dari mana2 pon..
seperti yang Cik Asfz cakapkan tadi, hanya keinginan Cik Asfz MySpace

kompem akan cakap Cik Asfz gattaii..xpelah..hak masing2..sobs..sobs..


Comments

asfz~~ade y ira da dpt rse~~but now~die bukn milik sye n sye bukn milik die,,cdeyh sgt3~~i misss him so much,,,woooowoo,,T.T
Mya said…
wah.. hee.. :)
selamat mencari cinta.. ^^
asfz lily said…
zie :: huhu..sabar lah yekk..

i noe ur feeling..T__T.
asfz lily said…
Mya :: Asfz xmencari :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management