3rd day @ KMPh

Salam readers..

Im so sorry sebab xupdate semalam. Actually semalam cik asfz layan muvie..woott..wott..2 movie KILLER..
OMG...heart attack taw..seyes..PEMBUNUHAN KEJAM..1st movie cik asfz tengok citer ORPHAN..dah tengok kat wayang hari tu..tapi nak tengok ag..ingat leh lah tengok kekejaman yang berlaku, malangnya xleh la plak..almaklumla, dalam hati ada taman..susah sket.. ^_^
Ester yang dianggap budak 9 tahun merupakan seorang wanita yang telah berusia 33 tahun. Can U imagine dat? Pandai melukis dan lukisannya mempunyai 1001 cerita. Dasyat!!
2nd movie plak, BABYSITTER WANTED..evil btol dak kecik tu..xberapa nak paham citer tu, tapi bile tengok dye lapah daging manusia serius sangat mengerikan..yang kelakarnya dak kecik tu juz tahu sebut "HUNGRY" jek..hahaha..

Ok, stop cite sal movie. Semalam cik asfz xde aktiviti so juz hang-out je lah. Latest news about KMPh,blok B1 (dulu asrama perempuan) telah bertukar menjadi asrama lelaki (Blok A2) disebabkan oleh pelajar perempuan yang ramai sangat2..cik asfz berpendapat ini satu langkah yang kurang baek tapi xtahu lah..juz c..
yang kelakarnya, semalam cik asfz lepak kat cafe B selepas meeting. Tengok bola jap. Sempat la tengok tandukkan maut dari pasukan Argentina (btol x eja), guys from B1 dah bersidai kat koridor dan "sweet2"..haha..sungguh berani yekk!!! ambooiii...hahahahahahahaha
tu je kot nak story..nak p mandi ni, jap g nak hang-out p kuantan, Nak men bowling erk silap, nak tengok orang men bowling ^__^

notakaki :: pic barang yang cik asfz dapat tu cik asfz upload kemudian yek..maaf..hehehehe..singgah la blog cik asfz slalul..tinggalkan jejak anda..hehehehe
Nuff klik la..i kliks urs too.. ^__^

Comments

Roronoa Zoro said…
orphan tue dah penah tgk. buu.. geram betol dgn esther tue. hish2...

hmm.. nk tegur kesalahan eja nie.. third = 3rd.. hehe
Zulfahmi said…
memang mint filem genre camnie ke???sy pon minat gak citer2 camnie.Da tngok nightmare on elm street lom??
asfz lily said…
Roronoa Zoro :: taw xpeww...
erk,slp2...thanks :)
asfz lily said…
zulfahmi :: mint tu kureng..trying nk mint ni..hihihi...
lom g lh..best x?

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake