2nd day @ KMPh

Salam readers...


Pheww...sangat penat hari ini..dan sangat sedey sebab kami (fasi2) dah rancang nk hang out la.. Yela, semalam meeting cakap hari ni kami free..xde keje..
tup2 pagi2 tu pen.ketua fasi dapat call dr lecturer yang soh datang bilik meeting..NOW!!!..
ha, makanya segala perancangan yang dirancang CANCEL..sobs..sobs..sobs..
kami pon dengan pasrahnya pergi lah ke sana..(dengan muka 10sen nya..)
meeting abiz lam kol 10.30++ am..Mak aih..perot tyme tu mula lah wat konsert..almaklumlah,xbekfes..
bile dah abiz meeting jek, terus serang cafe..HIYAKKK!!!hahahahha...
pas makan, cik asfz pergi jumpe lecturer..nak bagi design tag nama..(silap lah cik asfz punyer saiz...abiz pecah2 pic tu..sedey .T__T. xtido wat tuhh..) bile setel semua, balek lah bilik..around 1.30pm...

pastu nak pergi plak perjumpaan kol 2.30pm.. Tujuannya nak kami kemas2 barang2 untuk diberikan kepada junior2 kami yang akan berdaftar pada hari Isnin ini..hahaha..malas nak cakap banyak, layan pic okeyh ^__^
sangat mengantok k tyme ni..zzzzz



sampai2 je kene lipat menda alah ni..banyak plak tuh..ngeee~
ni lah menda alah tu..hahaha
tengok dengan lebih dekat lagik!!

Bile dah siap proses lipat melipat kertas ni, kami kene masukkan barang2 cenderahati dalam beg..sangat penat woo..hehehe tapi seronok sebab kami pon dapat barang2 juga..hahahahahha...layan~~
cantek x beg tu??
"En Amran, nak beg tu juga leh??plezz"
nampak susunan beg2 yang banyak tu-.-
okey, masukkan semua bahan2 barang2 ke dalam beg..
beg n barang2 lagi..hehehe
"kak facy, tunjuk apa tu??"
tekun je kan mereka2 ni..hehehe
yeay, berjaya..nampak x susunan beg itu..hehe..semua dah siap untuk diagih2 kan :)
siap sinsing lengan tuh..hahaha
ha..spekah?? dye ni ketua fasi MPPB PDT 2010/2011
pelajar ex pdt 1st batch taw..
agak2 dye ni dah tua x?
hahahahhahahaha...
dye sedang pikir masalah negara tu k..punye lah baek nak pikir..
anda semua nak ke pikir masalah negara??? :)
pheewww...
ha...ni KAMI..
comel2 kan?
nak no? no ic leh? hehehehe

Selepas siap semua tu, kami dapat basikal seorang satu..wah,sgt seronok berbasikal dalam matrik..igt senang ker nak dapat..hehehe..(smbil2 tu dapt cuci mata..ahaks)

okeylah, nak tido sebab dah penat sangat..esok cik asfz update ag keyh..cik asfz tunjuk gambar basikal dan barang2 yang cik asfz dapat ^__^ 
TUNGGUUU~~~

notakaki :: please datang selalu blog cik asfz yang tak seberapa nihhh....dah jangan lupa KLIK IKLAN tu..kalo dye TIDO..tolong lah KEJUTKAN....dan juga tinggalkan JEJAK anda semua...minta maaf kalo cik asfz LAMBAT singgah blog anda semua.. minggu ni bz sket..MAAF sesangat2...cyung u oll.. xoxoxo ^__^




Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management