1st day @ KMPh

Salam readers..

Pheewwww..penat sangat..bile berjalan jauh ni..actually penat duduk.. -.-
Cik Asfz sampai KMPh around 3++ pm tapi keluar rumah lam kol 8.00am..(awal x?)
sangat JAKUN bile dah sampai kuantan sebab tak tahu sebenarnya bus stand dah tukar tempat..nampak la sangat yang Cik Asfz dah lama tak datang kuantan..ish3x..malu seketika dengan konduktor bus..ngee..
"sorry bro..mana taw kan..hahaha"

Sampai kuantan, Cik Asfz call member..dalam setengah jam tunggu member pon sampai..hahaha..hang out pergi ECM..jalan2 makan Big Apple..syokk..tapi xsempat nak candid pic lah..heheheh..

Sampai Matrik pergi la daftar diri, check in rumah dan lepak2....malam bru dew meeting..jumpelah semua fasi2yang ada..terasa kerdil lah sebab semua dah ada xperience..hurmm...
xpelah, dah tugas kan..hope cik asfz dapat lakukan yang terbaek..insyaAllah...

oklah, Cik Asfz nak design nametag untuk fasi..
nanti Cik Asz update ag..hehehe...
bai..salam :)

notakaki :: always2 lah singgah dan klik nuff tu yekk... cyung korang ^__^



Comments

sy rindu kmph...
jgn lupe mkn karipap kt stabuck kmph..
huhu...

kmph is the best 4 eva n eva!!!!!!1
sy pon slalu lepak kt ECM..
hihi.ECM bosan kn?
asfz lily said…
puteri ternoneng :: dah xsedap la karipap tuh..sobs..sobs..
asfz lily said…
sugar2 kapas strawberry :: bosan sgt -.-

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake