terima kasin encik ben ashaari sebab sudi jelajah belog cik asfz

cik asfz bru abiz tengok cite kat tb bersama sibling tercinta
pas abiz tengok cite cik asfz berniat nak berbelogwalking

check la kat dashboard mana2 entry terbaru..
tetiba nampak ni
BEN ASHAARI WAS HERE
cik asfz sangat terkejut..
terima kaseh ye incik Ben sebab sudi datang belog cik asfz yang tak seberapa ni
(klik gambar kalo nak tengok entry ni di page en ben)

pastu usha lagi..
usha..dan usha..usha lagi...
nampak ni plak..
yang dikotakkan tu belog cik asfz la..
blog cik asfz di murai list
mekaceh ye incik Ben ^_^

notakaki :: cik asfz sgt terkejut melihat blog cik asfz sudah jelajah oleh en Ben. Tak sia2 cik asfz berceloteh panjang untuk entry dye..hikhik..pe2 pon terima kasih en Ben dan semua pembace yang sudi membaca celoteh cik asfz. Cik asfz sangat2 menghargai kedatangan pembace semua..

MySpace
+ cik asfz sangat sayang semua pembaca blog cik asfz +
THANK YOU SO MUCH

MySpace
+ bai...nnt cik asfz update lagi +

Comments

fndrocka said…
kalau orang tekan button like tu..kau tahu ke sapa yang tekan?
asfz lily said…
fndrocka :: ada yang tahu ada yang tak..hehe
wah! tahniah ya cik asfz! ;D
asfz lily said…
FUNFABULOSITY :: hehe..tenks..:)
lionteen said…
wah..blog lionteen die xterjah lg..hehe
asfz lily said…
lionteen :: hehe, xlama lagik lah tuh..hehe
NARDtheNERD said…
oh abang ben...
ngahaha~..
=))
asfz lily said…
NAEDtheNERD :: hahaha.. =))

Call T :: arigato neh :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake