tagged dari cik mia liana

wah, ni tagged yang ke-2 tok cik asfz pada hari ni.
kali ni yang bagi tag ni bernama cik mia liana (dap kan nama dye ^_0)

mekaceh yek cik mia liana sebab bagi cik asfz jawab tagged ni :)

antara soalan2 nya :)

1. Bagi aku 5 blog yang korang baca
 alamak, banyak la blog yang cik asfz baca..so, mmg tak taw spe top 5 tu..haha..

2. Apa yang best tentang blog2 tu
 ok, apa yang best? cara mereka tulis (ayat mereka),kisah yang mereka tulis dan macam2 lagi. Penuh suka dan duka. Sangat teruja untuk membacanya :)

3. Berapa kali sehari korang buka blog tu
 Kan dah cakap, spe yang update dan singgah blog cik asfz,blog tu la yang cik asfz pergi..10 kali diorang update, 10 kali cik asfz datang :)
cik asfz suka baca benda2 baru ni..hehe :)

4. Apa pendapat korang tentang blog aku
 Blog cik mia liana la kan maksudnya..
 Bagi cik asfz blog cik mia liana best, ada contest, ada cerita, ada resepi..ha, mcm2 ada..best taw..korang p la lawat blog dye yekk :)

5. Korang tanyerr soklan ni kepada 5 blogger yang lain plak ok!!...
 Aduih, ni yang lemah..xpe2 cik asfz cuba..
hehehhe...

http://storyofayien.blogspot.com/
http://zafiranabilah.blogspot.com/
http://econpolics.blogspot.com/
http://hairiaks.blogspot.com/
http://darimyice.blogspot.com/

notakaki :: semua follower cik asfz :)

Comments

Mia Liana said…
hmmm so sweet.. dah buat tag pun...
asfz lily said…
mia liana :: hehehe..mmg la..cepat kan :)
aesthetic said…
ouwh..rjinnya bwt tag..hehe
nabilah_2908 said…
kena tembak la eh..hehe..
thnks dear...akan diselesaikan nnti..:)

kamu juga telah di tag tau.. sila lihat n3 yg terkini di APA KATA HATI.. :)
asfz lily said…
nabilah_2908 ::hehehe..ok2 :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake