tagged dari cik epa


Kali ni cik asfz nak menjawab tagged dari cik eifa yang chomel tu..hahaha..
Slalu cik asfz yang tagged dye, kire balas dendam ye cik eifa sayang :)
nampak kan banner yang comel ni. Klik banner kalau nak pergi blog cik eifa

kalo kene tagged bermakne kene jawab soalan. Tadi cik asfz usha soklan2nya. Berkaitan dengan impian..pergh...mmg banyak impian tp bile tengok soklan, terpana cik asfz nak menjawabnya <--teringat zaman jawab exam SPM..hahaha

5 impian untuk 3 hingga 5 tahun dari sekarang

sekarang umo cik asfz 20 thn, kalo 3 thn akan datang akan jadi 23 tahun dan kalo 5 thn akan dtg dah jadi 25 thn (oh...dah tua =.=)

ok2, mase tu cik asfz dah tamatkan pengajian cik asfz peringkat ijazah (ada impian nk smbung master :)), so bermakne insyaAllah cik asfz telah bekerja dan mempunyai wang snd kan..
jadi, cik asfz nak dapatkan beli(sila rujuk gambar ye)







hahaha..yang ni apa yang cik asfz nak ok..tok mase yang terdekat ni.
ha..ada spe2 nak bagi kat cik asfz xsemua ni??kalo ada, dialu2 kan sangat2 :)
selain itu(sgt banyak impian cik asfz^_^)

>> nak beli umah (satu tingkat, 4-6 bilik)
   lokasi :: dekat dengan semua kemudahan..hehe
   design :: tok bilik cik asfz penuh kaler biru lembut+purple k, perabot2 pon sme, dan ada motif rama-rama :)

>> nak kawen (haha,ok sgt gatal) >> tapi dah cukop umo tok kawen kan..weekk :p
   tu pon kalo ada calon (cik asfz perasan je lebih ok)
   tp before kawen, cik asfz mesti dah ada kete n rumah snd..dan mesti dah master bab2 masak, kemas rumah, basuh baju, dll..hahahahaha

dye soh bg 5 impian..ter'extra plak..hahaha :)

5 impian untuk tahun ni

tahun ni plak..aiyakk!~

.::result exam nak lebih 3.5 (leh x cik asfz rajin sket blaja!!)::.
.::nak handphone Sony Ericsson (spe nak bagi?)::.
.::nak bagi parent n family happy (cik asfz anak yang baek kan)::.
.::nak lebih ramai kawan blogger..hahaha::.
.::harap dapat duit yang banyak tahun ni..aminn::.

Tagged kawan2 blogger anda :)







+_Jawab yek tagged ni..tQ_+

notakaki :: sje nak tagged mereka gune banner blog..chantek kan, bile lagi nk guna..(soe, klw nk pergi blog mereka kene taip laman web y tercatat, maslh teknikal telah berlaku mase linkkan banner2 ni..tQ)

Comments

Chaoi said…
tq cik asfzilly yg comel nie...huhu
tiefazatie said…
tq ye cik asfzlily..hihi..nt ifa wat k..=)
gades ain said…
wahh! dtg nak curik enpon idaman! hehe
Eifa Zuhaira said…
hahahaha.banner ku di situ.
hikhik. tenkiu cyunk :)
asfz lily said…
chaoi :: same2 kasih..haha

tiefazatie :: wat k jgn xwat :)

gades ain :: mana leh curik..no..no..no..

eifa :: Welcume darling..ahah

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management