simply may contest from D.A



jum2 join contest ni..
mudah dan simple..
tarikh tutup 31 MEI 2010..

apa tunggu lagi..
for more infomation klik sini ok..

my referer :: asfzlily

Comments

Aidi-Safuan said…
erk, story banyak sket pasal kontest nih plz!
asfz lily said…
Syarat-syarat penyertaan

1. Jadi followers blog D.A ni.

2. Tulis satu entry yang paling ringkas dalam abad ni dalam blog korang.

3. Letak BANNER di atas dalam entry korang dan juga di sidebar blog korang dan linkkan ke http://durratul-ain.blogspot.com


4. Lepas dah siap semua step di atas, tinggalkan link url korang kat sini. Senang D.A nak menziarah blog korang. (tinggalkan nama referral anda)

5. Contest ini bermula pada 1 May 2010 dan akan berakhir pada 31 May 2010 pada jam 11:59 P.M.


6. 3 orang pemenang akan di pilih secara rawak dan seorang kan dipilih sebagai referral terbanyak.

yang paling cool adalah HADIAHNYA * ni la yang ditunggukan.. hehe


1st : RM 30
2nd : Rm 20
3rd : RM 10

dan hadiah misteri untuk referral terbanyak..
Farra Rizal said…
saya tag awak...

http://terataimewangi.blogspot.com/2010/05/imanina-cute-give-away.html

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake