next TAGGED

mekacih yer sempai ku sebab beri cik asfz jawab tagged ni..hehehe
spe sempai cik asfz?? nak berkenalan dengan beliau?
rugi woo xknl sebb beliau ni novelholic..seyes..xpercaya??
ok..xpe2..sile pergi blog incik Ilham tok kepastian..heheh

ok..nama pon tagged kompem dye soklan kan..
tada...


1. Bagi aku 5 blog yang korang selalu bace….
~ Blog tu..
~Blog ni..
~Blog yang tu ha..
~Blog ni la..
~Blog ini juga..
hahahaha....sebenarnya banyak blog yang cik asfz slalu bace..sebab cik asfz suka jalan2 ke blog orang..cik asfz suka cara dye orang menulis blog..pelbagai cara..seronok :)

2. Ape yg best ttg blog tuh?
Best..mcam2..ada blog y ada tutorial (banyak membantu cik asfz dlm menceriakn blog cik asfz), ada infomaso terkini, ada yang suka cerita pasal tempat (cik asfz leh melancong sekali), ada yang story tentang kehidupan dan ada juga cerita tentang cinta..hehehe..macam2 la..nak tahu kenelah berbelogwalking yekk..

3. Brape kali dlm sehari korang bukak blog tuh?
depends la..kalo diorang singgah blog cik asfz, cik asfz singgah balek..10 kali diorang singgah, 10 kali jugalah cik asfz singgah ^__^ (apa lagi, singgah lah blog cik asfz banyak2 kali..hehe)

4. Korang bgtau aku dari sumber mane korang tau blog2 tuh???…
dari blog mereka dan keluarga mereka..hehehe

5. Ok!!… ape pendapat korang psl blog aku???….
Blog en Ilham a.k.a Syamil ni best..sebab suka bawa pergi melancong (tak percaya??sila kelik sini)
selain tu disebabkan dye novelholic, slalu dye review back novel2 yang dye dah bc..(sedikit sebanyak dye membantu cik asfz tok membeli novel..hahaha..cik asfz xreti beli novel..^_^ )

6. Korang tanyerr soklan nih kpd 5 blogger lain plak ok!!….

notakaki :: yeay..tagged sudah berjaya di buat..spe yang kene sila wat juga okey :)


Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake