nak mintak tolong..

salam ^_^

cik asfz ada kemuskilan lah..korang perasan x side bar sebelah kiri tu ada widget title "KORANG PENGUNJUNG SETIA YANG KE-"
ada keluar no x? sebab bila cik asfz view blog cik asfz keluar camni lah..(rujuk pic)

nape ek dye kuar cmtu??
ada spe2 taw x?

help me how to solve it..sebabnya cik asfz mencari pengunjung setia yang ke 8590 (sila klik disini untuk more info)
sile beri respon anda ok..adakah cik asfz terpakse membatalkan pencarian =.=
MySpace
+ nak cari juga :( +

please, need your respon..tenks :)

notakaki :: alahai, smpi bile lah cik asfz xkan jumpe pengunjung setia cik asfz :(

Comments

ieQa sWetLuv said…
eh oke je la dear nampk je.. maybe tenet prob or ada masalah ngan adobe flash =)
Call T said…
dia tulis camni
"asfz mencari pengunjung setia yang ker 8590 click for hit counter html code"
Eifa Zuhaira said…
dh kuar dh nombor.sebelum ni mmg cmtu x kuar nombor.hoho
asfz lily said…
ieQa sWetLuv :: nampak ek..internet xprob la may b adobe flash..tenks :)

Call T :: cmtu ke?ye kew?

Eifa Zuhaira :: ada ek..hurm, kat cik asfz xde lah :(
En iLham said…
wallahualam..tiada ketahuan plak camne boleh jadik macam tu..senang2 bagi abang je la pengunjung ke 8590 itu.haha

singgah pula ke KAU ILHAMKU
KHAS UNTUK GENGBLOGGER
asfz lily said…
en Ilham :: aik, mana leh cmtu..not fair..hehehe..
kene la visit2 sini slalu..bru leh dpt kan2x :)
.sis tgk oke je
.skng 1354 huhu
asfz lily said…
sis intanurulfateha (◡‿◡✿) :: ye kew? adess, knp ek kite xleh tgk..hehe..
xpelah..1354 ek..chantek r ni tu..hehe :)
Hizami Rahim said…
ahha.
tak pasti pulak.
cuba tukar yang baru.
ahha.
asfz lily said…
Hizami Rahim :: kalo tukar yang bru count akan bermula dari 0..bile nk smpai 8590 nye..isk :(
lionteen said…
lionteen xpakar la..
xdpt den nk nolong..
hehe
asfz lily said…
lionteen :: xpe..its ok..tenks :P
En iLham said…
banner ni untuk ape sebenarnye??sorilah sebab jahil cket pasal ni.hehe..pasal yang komen macam kat bawah ni adik boleh tgk tutorial camne nak wat die kat blog APA KATA HATI

singgah pula ke KAU ILHAMKU
HADIAH BRITHDAY TERMAHAL DI DUNIA
asfz lily said…
En Ilham :: banner tu cam promote blog la..kira cm kite letak banner abg kat sini, klw chantek pembaca akan klik dan link ke blog abg..cmtu lah citer nya..

erm, blog tu apa adress nya??

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake