miss u oll :(

dikala malam yang tenang dan syahdu..teringat ku dikala melangkah kedunia yang tiada kaler putih dan biru..tiada kedengaran loceng diawal pagi...ewahh..stop it asfz!!!

ok2..actually ngah stalk my fren kat fb..[opss..kantoi suda..hehehe..]
rindu plak tyme kat matrik..walaupon setahun jek jadi pelajar matrik [kejap je dpt title tu]
tapi moment yang dicipta maha banyak..ok2..biasenya tyme matrik i slalu lepak2 ngn rumate i n jiran rumah i..[nampak x y i ni sgt peramah..:) ]
biasenya, kami melakukan perkare2 yng merepek dan merapu seperti ::
  1. makan megi diwaktu malam [msk lam rice cooker yang sgt chumel..creadit to anne :) ]
  2. minum milo ais yang rumate kesayangan i buat..[sedap woo..bile la i dpt minum milo ais tu ag dear.. ]
  3. movie2..twillight la..korea movie lah..mcm2 movie la..haa..syookkk!!!
  4. study..study..study..[lappy depan mata..ON9!!!..agak2 study or on9..?]
  5. gossip..opss...hahahahahha~~~
  6. touchup2 muka...photoshoott...edit picture...hahahahaahahahaha~~
  7. sesi meluahkan perasaan yang kuciwa..[xde lah kecewa mana pon..haha]
  8. stay up until jam anne bunyik..hahahaha [sakit telinga dowh!! ]
  9. makan tyme di cafe B1..opss..rindu dats tyme..[ pakcik..roti canai satu..]
  10. dan mcm2 lagi lah..
so, ckp manyak pon xgune..let me introduce...miss universe..wakaka.. :)
*

*

*

*

*

TADAA!!!

ha..ni la bestie i mase kat marik..
  1. Anne :: rumate i ni..sebelah katil lagi tuh..^_^
  2. Scha :: jiran i ni..bilik dye depan bilik i aw..hehehe..slalo je i terjah..
  3. Dilla :: yang ni plak jiran aras..dye aras 1 n i aras 2..hahahha [erk..ada kew??]
actually anne dan dilla ni exshoolmate i...tapi mase kat matrik ni i baru rapat sangat!!..
seyes really miss them so much!!!!

notakaki :: hang out dengan mereka memang best sangat...xcaya?? try la hang out ngan diorang...[baru korang taw i sebenarnya xtipu taw..]
nak wt lagi semua perkara diatas =.=

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake