kenali teman2 ku tika ku di menara gading



Pantun ini disediakan oleh KAK LA..
dye sangat kreatif ok..iloike..

inilah teman2ku di utem...


penghibur hati yang lara...

Jom kenali kami :)

bermula dari sebelah kiri..
terkena cucuk, pukul xhenti2..
nur ridhwaanah adalah nama diberi..
siapa dah kena pasti mengerti...





ditepi ridh adalah aku..
aku suka baca buku...
walaupun skrg sedang menipu..
xkan nak kutuk diri aku..haha
[aku disini merujuk kepada pencipta pantun ni]

ketiga kiri namanya izyan..
gelaknya pula mcm kebayan..
kalu diganggu bukan2..
sedehnya pula tidak terbayang..

sebelah izyan ieka pangilannya..
die dilamun cinta saka..
menyakat ridh adalah kerjanya..
bile dah kene padan muka..

nama diberi adalah asfailailee..
duduknya pula ditengah sekali..
dielah sebagai teacher kami..
kalau marah semua lari..=p

sebelah asfz, adzera namanya
sungguh seronok mendapat bunga..
kalau da terasa jangan ditanya..
kalau ko tanya mmg nak kene..

tepi adzera kupanggil epa..
sangat suke bau kentutku..
selalu sedey xtau kenapa..
sape yang tahu bgtaulah aku..haha

ayu pula nama diberi..
berdiri dua dari kanan..
wajahnya selalu berseri-seri..
abang moto pun bole berkenan..

akhir sekali asiah namanya..
nampak ganas tapi pemalu..
die masih belum berpunya..
sape berkenan cubalah dulu..


ehem2x, cmne?? 
[ada gaya jadi programmer x? ]

erm, nak cari kami kat fesbuk pon boleh..
(kami wujudkan group ni bertujuan suka2 dan mahu tambah kawan jewkk..bukan nak cari POPULARITI okeyh)

"kami bukan artis, kami bukan org kenamaan, kami bukan orang luar biasa..
kami hanya kami seperti anda juga..
kami xmencari populariti..
kami cume mencari kawan sebab kami memang suka berkawan :)"


Kalo korang nak join group ni..mmg dialu2 kan sangat2..
korang kelik je sini ---> w9g

jom la add, kami ni tak sombong dan suka berkawan :)
apa tunggu lagi..
(ayat cm promote apa plak..gelak laju2)

notakaki :: really mish them so much.. hurmm

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management