contest sahabat ^_^ love my fren

Contest ini dianjurkan oleh Izikan Aku Berbicara

i ase contest ni sangat menarik sebab dye mengenai sahabat
by the way.. i memang suka bersahabat..
dan sangat sayang sahabat2 i..

klw u oll nak join..dipersilakan okey ^_^
nak join?? kelik sini --->> CONTEST SAHABAT

dah nama pon pertandingan kan, jadinya mestilah ada syarat2nya ::

entri mestilah ada kaitan dgn sahabat baik anda
i mmg lah wat entry ttg bestie i..muaxx

sahabat baik anda juga mestilah seorang yg memang baik dgn anda
of kos lah..ishh..

hadiah akn diberikan kepada dua org
rm 50 untuk org yg menulis rm 50 untuk org yg ditulis
so buat lah yg terbaik

ceritakan tentang kebaikan atau keburukan sahabat yg disukai anda
mengapa anda memilih dia
ok..jap ag i cite okeyh!!!~ :)

the story begin...

i ade ramai bestie..tp kali ni i nak cite sal bestie i since dari sek rendah ag..
(kawan men pondok2..hehe)

nama dye nurul fatimah nabihah..i panggil dye B..
hehe..manje x?
dye ni chomel aw..

okok..straight to the point..

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

apa yang saya suka dengan bestie i

seorang pendengar yang baek
(always dengar masalah i..tenks dear..ilysm)

seorang y kreatif
(mase sek dlu, dye dew wat kraft tangan..dye pandai mengait..hehe)

seorang y sukar nak jangka
(dye wat surprise besday celebration tok i..hand-made cake aw..yummy..)

suka kaler kuning
(i suka spongebob..wee)

seorang yang bercita2 tinggi..
(sangat bermotivasi okeh)

seorang yang supportive..
(always support i dalam apa jua y i wat..xpng wat i ase down aw..)

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

apa yang i tak suka tentang bestie i
i tak suka dye wat kete laju2..
dear, please..i love you keyhh!!~~

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙


i pilih dye sebab
sebab dye kenal+tahu+paham+mengerti tentang i
hanya Allah yang mampu pisahkan kami..
❤ ilysm ❤

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

sebenarnya banyak ag yang wat dye ni speacial aw..serius, bertuah dapat jadi kawan ngn dye..
"B, we fren till end ok, really love u...xoxo"


❤ Bestie 4 eva and eva ❤

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

notakaki :: i ase sume syarat i dah wat..so i hope i lucky la..
dear bestie, ilysm ok.tenks jd kawan i ^_^

Comments

hans said…
ekau pun masuk ekk?
gudluck
asfz lily said…
hans :: hehe, sje mencuba nasib..xsalahkan..
tenks :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake