bedtime story

Mase kecik2, i suke dengar fairytale..
sangat suka...walaupun sampai sekarang ^_^

tiap kali i pergi kedai buku, i mesti cari buku2 ni walaupon dah ada..
mak i slalu membebel kat i sebab bile mak i belikan, 2 hari jek buku tu ada rupa buku..
the next day buku tu jadi cam ni..

i suke wat origami taw..keh3x

begitu la nasib buku2 i..


so, i ada la cerita feveret i..
diantaranya adalah ::

1) Snow White and Seven Dwarfs


+ i suke cite ni sebab Dwarfs2 tu chomel sgt +


2) The Little Mermaid


+ i suke cite ni sebab dulu i berangan2 ada kuase air..hahahaha +


3) Beuty and the Beast


+ ni plak sebab peralatan2 y disumpah tu kelakar :) +


4) Cinderella


+ kalo y ni sbb i suka ada binatang2 y wat kan baju y chantek tok cinderella..
leh watkan baju tok i wahai haiwan2 yang chomell ^_^ +


haha, klw perasan sume cite diatas ada selit2 kisah cinta


1) Snow White and Seven Dwarfs :: Snow White termakan epal beracun dan mengakibatkan dye tido. Hanya mendapat ciuman daripada putera cinta sejatinya sahaja yang mampu wat dye terjaga..

2) The Little Mermaid :: Sanggup kehilangan suaranya yang sedap dan keluarga demi mencari cintanya.

3) Beuty and The Beast :: erk..aku xtaw cmne nak describe..tp y pasti pengorbanan seorang anak untuk ayahnya wat i terharu..hahaha..

4) Cinderrela :: Putera raja sanggup mencari cinderrela di seluruh pelusuk negeri..dengan bantuan kasut kaca shj.


biasenya sebelom tido i akan baca buku2 cerita ni dgn harapan i akan bermimpi yang indah2..
teruk tol kan i ni..hehe..
apa2 pon i tabik la kepada penulis dan pencipta katon2 ni..mmg hebat la..sampai sekarang ada peminat..lama wooo....

i nak sambung tengok cite Snow White and Seven Dwarfs..nnt i update lagi.. bai~

notakaki :: apa bedtime story kegemaran korang?? :)

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake