award cik asfz yang ke-5

wah..
cik asfz dapat award..ehem3x..
suka la ;)

spe yang beri award kat cik asfz??
nak taw??

betol ke nak taw ni??

heheh..ok2, blogger yang sudi beri award kat blog cik asfz ni ialah cik hani
agak2, award apa yang dye beri ek..
ehem3x..jeng..jeng..jeng..

GORGEOUS BLOGGER AWARD

terharu3x..
tenks sekali lagi cik hani

ok..1st of all, cik asfz kene melaksanakan semua perintah2 yang diberikan..

1) Copy award nie kat blog korank.
DAH COPY ^_^

2) wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.
Terima kasih tidak terhingga kepada cik hani sebab sudi beri award ni kepada cik asfz..
terharu x? hehe

3) jawab soalan2 tag nie;
kene jawab soalan pula..apa ek soklan2 yer..

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
nk singgah blog orang laen..nak cari idea tok blog ni..hahaha


2. Apakah nama samaran korang
asfz ^_^


3. Berikan 3 orang yang anda sayang
Cik asfz sayang semua..
 1) Family cik asfz
2) Kawan2 cik asfz
3) Pembaca2 blog cik asfz

4. Panggilan untuk si dia
awak..kau..b..honey...
(ada idea len x? haha)

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
wat masa sekarang cik asfz teringin nak bear besar + music box (dari kecik ni menimpikan)
selain tu nak rantai dan gelang yang ada nama..

(spe nak bagi cik asfz?? dialu2 kan..ngee~)

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
Banyak lah.
Cik asfz suka melawat blog yang sudi melawat blog cik asfz..
Terima kasih yekk ..
cyang korang :)

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
ok..cik asfz kene berblogwalking cari pemenang..hahaha

2) Eifa 
3) Yan 
4) Bell
 nanti cik asfz update ag k..xtaw nk bg spe ni..hehehe

notakaki :: spe ag nk bagi cik asfz award?? sile2 kan..hehehe






Comments

yan said…
as!! yan kena tag ke?? tq syg :)
nanti yan buat ok. bile mase free ^___^



feel free,go here :)
izyan's
asfz lily said…
yan :: welcume2..wat taw..award tuh..ngee~

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake