ANNAUCEMENT!!~~

dengan ini cik asfz mengumumkan

CIK ASFZ MENCARI PENGUNJUNG SETIA YANG KE- 8590

hahaha..berangan betol lah cik asfz ni, tp xsalah kan..tol x??

kenapa cik asfz mencari2 pengunjung setia yang ke-8590??
sebab 8590 merupakan tarikh besday cik asfz lah..
means, sempena besday cik asfz bulan ni..
dan sempena cik asfz memasuki dunia puluhan ni..(tsk..tsk.tsk..selamat tinggal dunia belasan)
cik asfz teringin mencari pengunjung cik asfz tu...

mmg cik asfz xtaw bilakan pengunjung setia itu akan muncul..
bulan depan kah??
tahun depan kah??
10 tahun akan datang kah??

haha..xkisah la..as long as blog ini masih hidup dan bernyawa..

so pengunjung cik asfz skang bru 1000++


MySpaceterima kasih ye sebab sudi mengunjungi blok blog cik asfz yang xseberapa nih..

ehem3x.. kepada pengunjung setia yang cik asfz cari2 tu, sila print screen page cik asfz
(wat seperti dalam gambar diats)


lepas tu, wat entry sal benda alah ni kat blog dan emailkan print screen ni kat 
asfzlily@gmail.com
okeyh~!

HADIAH MISTERI MENANTI ANDA
hahaha..mcm nk bg laptop sebijik plak kan..bukan2x.
hadiah yer tak seberapa tp iklas dari CIK ASFZ

MySpace
sapelah pengujung setia yang ke-8590 tu ek..
xsabar menanti..hahaha

MySpace
take care..bai..







Comments

Fay Nana said…
wah lame lagi tu. nanti tunggu dah dekat2 8590 tu baru kita datang jenguk lagi. HAHAHAHA!
asfz lily said…
Fay Nana :: hehehe..xmo la gitu..jenguk la slalu..hehe

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management