adaMaya feveret mase kini..haha


ha...i agak semua nmpak banner ni kompem taw da apa y i nk tulih..miaahahaha..xde la, mse i berbelogwalking, ramai tol wat entry sal cite yang sedang meletop bak pop corn ni..hehe, so i ase i pon xmo ketinggalan gak lah memandangkan i xde idea nk post entry apa..haha..
so, selama seminggu i cuti ni..i dah berjaya download cerita ni 20 episode..hehehe..
[sape mau??? rm5 satu episod..hahahha..acah jekk]

so, dlm manyk2 watak lam cite ni, i suka watak sarah [tp xtaw spe y lakonkan watak dye]..
bg i susah nak dapat kawan cam dye..walaupon kata2 dye lam cite ni tak berlapik, mmg pedihh je kalo dgr..tp bak orang tua2 " siapa makan cili terasa pedasnya.."
tol x?? kan..kan..kan..

lagi satu watak Amani sebagai anak kepada pasangan Adam n Maya..(cute+bijak+manje+nakal)..pandai dye bawa watak lam cite ni..kecik2 ag da pandai berlakon kan..sungguh berbakat..hehehe..
ada satu part ni..i mmg suka gila lah..[sile rujuk gambar dibawah]


+ sungguh nakal +

hahaha..ni watak ketika Amani jadikan baju Dani sebagai tempat lap tangan dye..hahahha
sangat suka bila Amani wat camtu..ahahahahahah
seyes..dye mmg chomel kan??hehehe..
oklah nak sambung tgk muka Amani yang sangat nakal ni.. bai..^_^

notakaki :: nak promote sket..spe2 yang teringin nak download siri adamaya ni, leh pergi kew aku.kamu.blog
[kat blog u oll leh request cerita okeh..hehehe]

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake