Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ku bertanya

tadi aku usha blog2 yang aku follow..seyesly, mcm2 ada..huhu..seronok plak bace coretan2 mereka..pelabagai ragam..pelbagai aksi..kui2..
tp, suddenly stop kat stu blog ni..hurm, then heard diz song..OMG!!
....................................................................................

lets hear it together..

Lets sing together
terasa mcm soh kanak2 menyanyi plak..hahahaha

Adakah diriku kau tak perlu lagi
Adakah cintaku kau tak perlu lagi
Adakah dirimu dah berubah hati terhadap diriku

Adakah insan lain bertakhta di hatimu
Hinggakan dirimu mengubah cintamu
Manakah janjimu yang kau beri dulu kepada diriku

Kau pernah berkata cintamu adalah selama-lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
Kau kata kau cinta

Sayangku dengarlah rintihan hatiku
Ingin kau kembali seperti dahulu
Kenangan di jiwa membuat ku rindu kepada dirimu

Kau pernah berkata cintamu adalah selama-lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
Kau kata kau cinta

Kiranya diriku kau tak perlu lagi
Simpanlah kenangan cinta kita di hati
Walaupun sukar, ku akur kali ini
Biarlah ku pergi

Maafkanlah ku bertanya




video



notakaki : ".kadang-kadang, perkara sekecil kuman
.boleh membawa padah, sebesar gajah :("
spe setuju??
[aku curi quote ni..huhu]

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management