Posts

Showing posts from April, 2010

TAGGED AGAIN..hehe

Image
pheewww...im tagged again..weee...more of question need to answerr..keh3x.. thanks to miss izyanfor the tag!! ;)

What is your full name? ASFALAILEE M ADAM [sje bg caps lock..eheh]
When is your birthday? 8 Mei 1990.. [ehem2..around da conner key..xreti2 lagi prepare present..hikhik]
What is your daddy's name? M ADAM BIN ABD GANI
What is your your mum's name? NORLIDA BT MASKON
How many siblings do you have? (10-2)/2 [cepat2 amik calculator ^_^]
Where do you live?
endau, mersing, johor
Your favourite colour(s).
1) baby blue [y soft2 tu keyh!!] 2) purple [really nice..weee]
Still studying? of cos.. [sangat pemalas tok bekerja..]
Do you have a bestfriend? definitely yes.
Do you love them? with all my heart♥
Pop or jazz? semua layan.. [zaasssss..ala2 melodi gitu ^_~]
Chicken or beef? or.. keh2..
Coke or 100plus? 100++ What brand is your purse? purse spoloh ingit je.. [dew brand x?]
How much do you have in your wallet right now? sesen pon tarak..
High heels or flat? depands leww [bak kata bestie i "jgn pakai heels p t…

QTI....done..JPJ?? Oh nOO!!

Image
ok..2 paper to go..chaiyok!!.. actually, after paper AI ni, ku de test JPJ kereta..OMG!! seyes rase cuak sgt..bukan apa, 2 week xpgg streng kete..hmm..mase QTI ari tu pon bukit aku xpass..seyes lor..luckly to me sbb penguji tu bagi aku second change..
fuhh..nasib baek lepas tyme tuh..malu dowhh!! yela, semua org tengok..ni bru QTI..JPJ???cmne la keadaan aku kan..ishh..seram2
28 April 2010 :: JPJ kereta 7 May 2010 :: JPJ moto
doakan aku lepas yekk...hurmm....dup..daap..dup..dap..
notakaki :: seyes mmg xconfident..hmmmm...

FINAL::DATASTRUCT da berakhir..TITAS menanti

Image
woohooo..lega ase hati bile datastruct da berakhir..sanggup ku tak tido malam hanya keranamu...huhuhu~~seyesly, soklan tdi mmg susah dan mengkompiuskan.. suke tol lecture aku wat soklan sebegitu.. tricky sane..tricky sini..haihhh~~~ [aku pon jawab ngn 0 kompident =.= ]
skang aku sedang membaca.. ulang suara..MEMBACA ok.. esok paper TITAS = sejarah..bole x aku wat persamaan sedemikian?? huhuhu... [bole je..pe aku dulik!! ] bile ckp sal sejarah..i have bad memory bout it..huh!! tp kenapa bile aku stat bc..satu baris je aku jadi cmni
so macam mana ni..aiyakk!! wlpon esok soklan objektif semuanya tetapi agak sukar aku hendak menembak!!! Oh NOoooo!!!! 80 soklan dlm mase 2 jam..agak2 berapa lama aku leh bertahan?? 30 minit?? 1 jam?? or 5 minit je?? wait n c..hahahahaha
notakaki :: adakah esok aku perlu bawa dadu??

ni ada contoh2 dadu kepunyaan aku.. [aku tipu jekkkk!! ^_^] pening sungguh tok aku memilih... any suggestion??

yang ni berbagai bentok..bulat..3segi..4segi..bersegi2 pon ada..hahaha




yang ni plak…

DATASTRUCT!!!! BST?? PRE?? IN?? POST??

Image
warghh...ini post ku yang ke-2 tok pagi ni..[nampak xketensionan aku??] aku sangat STRESS ngan BST..BST??apa tu.??? BINARY SEARCH TREE = BST..got it??? argh!!! elok2 dah paham jadi tak paham..warghhH!!!!! really need help to solve it..y it hard to me to understand it... seyesly, sangat tak konfident tok jawab exam esok... preoder?? inorder?? postorder??


wat to do now?? study la..lagi mau tanye kew??
notakaki :: really need miracle tomorrow..

aku::keTENSIONan

Image
ok..apa aku nak membebel hari ni??
actually skg aku ngh study DATASTRUCT..apa itu DATASTRUCT??keh3.. sebenarnya ia merupakan salah satu subjek programming..full of coding c++... when i study DATASTRUCT make me STUCK!!! OMG!! need help ryte now.. really need miracle..wat should i write on paper tomorrow..i can imagine ryte now the question must be the KILLER one..Oh nOO!!! wat i scare most is CARELESS!!! i hate thats.. can u imagine dats..OMG!!! i really hate CARELESS...hurm...
ok..skang mase tok study.. GAMBATTE NEH!!
notakaki :: to mr CARELESS..please go away from my life..thank you..

aku::TAGGED ^________^

opss...im tagged??hohoho..miss izyan telah tagged sy.. ^______^
1. 3 names in your message inbox. ~lovely mum ~yahoo massenger ~celcom ^_^
2.Your main Ringtone. `AKU RINDU SAYANG KAMU - BLACK (MENTOR)
3.What u did at 12 last night? `watch "CHARLIE AND CHOCOLATE'S FACTORY" yummy....sedapnya..spe nak blanje sy choc ^,^
4.Who was the last person you went out with? where? `secret..shhhhh ^_o
5.The colour of the T-shirt you're wearing now `purple
6.The last thing u did `STuDY..opss..tipu suda..hahahha..den update blog ^_^ jew..
7.3 of your everyday favorite items `laptop `purse `MP3
8.The color of your bedroom `green banana's leaf [ada x??haha]
9.How much money in your wallet now `puls minus = rm 1.50 pun..tdi bli MILO AIS =RM 1.50 so, TOTAL = EMPTY......"T_____T"
10.How's life? `just fine.
11.your favorite song `kut mood r..hahahahaha~
12.What will you do next weekend? `amik lesen lor..TEST JPJ..seram3x =.=
13.When was the last time you saw your mum `mse cuti raya cina..lama x?? …

aku::RUBIK ^__^

Image
pergh..aku penat belajau [kpd org melaka, btol xsebutan ni..huhu] men menda alah ni..bertahun-tahun..berbulan-bulan..hahahahaha..
sengal la gak kan game ni..tapi xpew..otakku berjalan juga akhirnya..lalalalalala terima kasih kepadacekgu yang mengajar aku sehingga pandai ^__^

ni keadaan rubik ku yang lom disetlekan.. [payah kot..pusing2 kepala aku @.@]

FINALLY!!!!

inilah rupa rubikku setelah berhempas pulas aku menyiapkannya.. yeay..aku berjaya ^___^
notakaki : pasni nak try game lain plak lah..huhuhu ^_____^


aku::WARNING froM mY bRoadBANd @.@

Image
Bgn2 tido trus buka lappy..[slalu mmg gini.. ^__^] yang tak bestnya pada hari ini ialah.. aku dpt ni.. [sile rujuk gambar di bawah]

"Friendly Reminder: Yr Broadband usage is reaching the allocated 5GB/mth. Pls purchase additional volume orreduce your usage to avoid having yr speeds managed"
OMG!!! dye soh aku kurang kan melayari internet [skema seh ayat akuh..#.#]..maknenya aku akan kurang berfesbooking dan berblogging??? ON NO~~ [will i do dats??]
do i care..??hahahahahaahahhaha
notakaki : dah 2 kali aku dapat warning ni lam bulan ni..ish3 -__-

FINAL:: DATABASE+MaTH dah BeraKhir ^___^

Image
huhuhu..hepy coz paper MATH dah berakhir..so, leh la buang sume nota dan tuto MATH+DATABASE..opssss... "halu...ada lagi 4 paper tok ditempuh okey..jangan nak HEPI sangat..@.@"
ok, wats next?? 4 paper to go..FIGHTING!!
Paper yang harus ditempuh : 1) DATASTRUCT ~Queue,Stact...blablabla..
2) TITAS [Tamadun Islam dan Tamadun Asia] ~cam sejarah kowt..hate SEJARAH @.@
3) AI [Artificial Intelligent] ~xpahe apa2 pon tang benda alah ni..
4) DATACOMP ~wat should i write on paper??OMG!!!
pe2 pon..lom terlambat aku nak wish GOOD LUCK to semua member2 aku..do your best..GAMBATTE!!


notakaki : so, for me...BLAJA LA WOI..SEMPAT LAGI KO UPDATE BLOG KO NI..ish3... [well, dats me..hahahaha ^^]

uRGHH!!!

Image
ok sgt TENSION ngan MATHEMATICS...y??sbb markah sket tp kene wat jalan keje full 1 page A4.. ULANG SUARA " FULL PAGE A4!!!!" [telah membuatkan lids pensel picit2 a.k.a pensel tekan2 aku cepat abiz.. T___________T]
perlu kew aku wat begini ketika lam exam hall?? Oh NO...aku ne gune 300% otak aku tok berfikir ok!!!
CHAIYOK!!!! you can do it..hahahaha.. [beri semangat kat diri agar terus bertahan] FIGHTING!!!!!
notakaki : dikala aku TENSION melayan formula math yang tak pernah abiz, berBLOGging..yeay.. i LIKE dats.. semoga aku mampu menjawab exam MATHEMATICS ini dengan baik..aminn..

aku::final DATABASE

Image
PANGKALAN DATA a.k.a DATABASE dah berakhir..MATAMATIK yang menanti..adoii..manyak yer formula2 yang kena igt nih..ish3.. sO, cmne keadaan aku ketika menjawab DATABASE??


hepy je muka mereka selepas jawab exam tdi..aku?? -_-
sgt TENSION ok..ulang suara TENSION!!!
Amacam..??dah nmpk muka aku yang sangat TENSION selepas exam tdi..huhuhu.. jeles tgk dak sebelah jawab..laju jek..kalw leh penuh stu booklet jawapan dye..huhu~ aku?? 1/2 suda..xperlu manyak2... yang penting 3 perkara ini mesti ada : 1) SELECT 2) FROM 3) WHERE bazir dakwat pen aku yang sangat mahal ok.. [wlpn harga hanya RMo.8o] T_____________________T

notakaki : mcm mana la aku nak jawab MATAMATIK esok.. need magical ryte now..need it..need it..need it..

esok exam DATABASE!!

Image
nak study tp bile study xpaham2...apa lah aku nak tulis lam paper DATABASE aku esokk..argh!! tension tgk kawan2 study..muka masing2 kompident jew.. aku je yang xkompident2 ag..

notakaki : sgt tension..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ku bertanya

tadi aku usha blog2 yang aku follow..seyesly, mcm2 ada..huhu..seronok plak bace coretan2 mereka..pelabagai ragam..pelbagai aksi..kui2.. tp, suddenly stop kat stu blog ni..hurm, then heard diz song..OMG!! ....................................................................................
lets hear it together..
Lets sing together terasa mcm soh kanak2 menyanyi plak..hahahaha
Adakah diriku kau tak perlu lagi
Adakah cintaku kau tak perlu lagi
Adakah dirimu dah berubah hati terhadap diriku

Adakah insan lain bertakhta di hatimu
Hinggakan dirimu mengubah cintamu
Manakah janjimu yang kau beri dulu kepada diriku

Kau pernah berkata cintamu adalah selama-lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
Kau kata kau cinta

Sayangku dengarlah rintihan hatiku
Ingin kau kembali seperti dahulu
Kenangan di jiwa membuat ku rindu kepada dirimu

Kau pernah berkata cintamu adalah selama-lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
Kau kata kau cinta

Kiranya diriku kau tak perlu lagi
Simpanlah kenangan cinta kita di hati
Walaupun sukar,…

aku::think~

Ungu – Cinta Dalam Hati mungkin ini memang jalan takdirku
mengagumi tanpa di cintai
tak mengapa bagiku asal kau pun bahagia
dengan hidupmu, dengan hidupmu telah lama kupendam perasaan itu
menunggu hatimu menyambut diriku
tak mengapa bagiku cintaimu pun adalah
bahagia untukku, bahagia untukku reff:
ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimu
meski ku tunggu hingga ujung waktuku
dan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanya
dan ijinkan aku memeluk dirimu kali ini saja
tuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanya
dan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejab saja repeat reff notakaki : sedey bile dgr lagu ni..terasa cm dew kaitan ngn diri plak =/