utem::spring festival

dah lama sebenarnya spring festival ni berlalu..saje je al aku nk story kat blog aku ni..actually ternampak gambar2 time spring festival ni mse belek2 gambar kat folder aku...
so,
sebelom p sana kene la decide nak pakai bju apa kan, so..aku decide nk pakai t-shirt biase jek (sempoi suda)... ye x?? suddenly, one of my fren nak ckp dye nak pakai dress, then aku n kwn2 yang len ckp ok je...tp dye bg syarat, y kiteorang ne pakai blouse..so, xjadi pakai t-shirt tp pakai blouse..hahaha~
tp seyes chantek sgt kawan2 aku tyme tu..cm xlayak je join mereka..ngan xtaw malu, aku wat xtaw je la ngn perasaan aku..act cm biase..huhuhuh....
(dlm hati??)
bes jugalah time spring festival tu...banyak tol persembahan,ciap ada artis datang tu..tp kompem2 la aku xkenal kan..artis cina..hahahaha~ ada plak tu, dowang amik penari dr mana ntah..dowang menari gne lagu Nobody-Wonder Girls, bes kot tgk!! ada tu yang wat shuffle..peghh~~ mantap!! enjoy beb!! tp yang xbestnya almost the program in mandarin..xpaham sepatah haram pon..bila tak paham, mood bosan akan muncul dengan sendirinya....hahahaha~
boleh la diibarat "ayam dengan itik"..hurm, jadi apala ek agak2?? lu pikir la sendiri..[sorry nabil, copek ayat lu sebentar.. ^^]
bila keBOSANan melanda...
so,ngan bangganya kami pon wat acara sendiri..iaitu memekak kat seat belakang[feveret place]..lalalala~
cam xbiase plak..wakakakaka~ [malu kot sebenarnya...tp tyme tu semua member2 aku sporting kot, so mcm2 aksi la yang pelik2 keluar..hahahaha]
kami menari, menyanyi...amik gambar [benda wajib tu..ahaks!!]....mcm majlis kami plak..kui3, apalah nak jadi ni..ish3x..anak sapa la ni..wakaka~~

huhuhuhu, ni ada la sedikit shot yang terpilih, (kene tapis babe, banyak pic yang pelik2 jek..)
so, check diz out...


1st aku minum air ni..sedap tuh..^^ (mahal kot sebotol =.=)



all my fwen...ni la pakaian yang kami pakai..chumel x??



✿K.A.M.I ✿

notakaki : sangat bes festival ni cuma len kali wat la lam pelbagai bahasa..kata 1 Malaysia =.=

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake