aku::wonder 9 girls

apa tu wonder 9 girls??
hahahaha..aku pon xtaw..yang aku taw nama ni muncul bile adz y sebut..mana dye dapat tah..aku pon xtaw..tp bile aku sebut banyak kali (ada lam 3kali) cam bes je nama ni..so, secara tak rasminya aku letak kat group aku..sje suka2..ubah2 nama group..konon2 macam banyak group lah..ehem3x..

spe lak group aku ni?
hahaha..actually ada 9 orang semuanya..satu malaysia lagi, maknanya terdiri daripada pelbagai negeri..bukan bangsa ek..hahahahaha...
group aku adalah izyan[dak batu pahat, johor], eifa[owg kuala terengganu, terengganu], eika[dak kelatan], bell[dak dungun, terengganu], ayu[perak mari..], ridh[org kl], chah[org temerloh, pahang], adz[dak seremban, N9] dan aku ler, asfz[dak mersing, johor]
tu dye kawan2 aku..ehehehe..amcam?gempak x??

tambahan plak pada 22 March 2010, kelas aku (1bits) mengadakan sesi photografi..ehem2..macam dah final year plak..hahahahaha~
[hellooowww....bru 1st year k, junior pon tak ada lagi..coming soon! :) ]

so here sum shot.. :)

amacam? hehe..shemart kan..ni lah wonder '9' girls..
2 kali aku tengok dah macam ahli koperat plak..kuikuikui..

inilah kawan2 aku dikala suka dan duka..
ehem3..luv u all :)

and diz is me..
(ada macam ahli koperat tak? hihihi)

sje je nk inteframe gak..kuikuikui....

ha..tu la wonder '9' girls..tp bukan wondergirl k..hahaha..jauh berbeda..hopefully diz friendship will remain eva after.. luv u all.. :)
mesti tertanya2..mana plak pic kelas aku..ada2..tp lom siap ag..hehehe..lambat cket la kan..
t dah ada aku upload kot..hahahaha ~

notakaki : "we push..we pop..to be a top!" ayat ni direka oleh dak2 kelas aku..perkataan2 diambil sempena dengan subjek kami.."Datastruct"
sesiapa yang belajar tahu mengenainya :)

Comments

Eifa Zuhaira said…
yeah !!!
luv WONDER 9 GIRLS !!!!

besties 4ever ;)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake