aku::windOw sHoppIng at jUsCo

pelbagai ragam manusia yang ku temui semasa pergi ke jusco..
apa yang aku wat kat jusco?? sje jalan2..hilangkan tension yang ada..huhu~

Ragam orang yang aku jumpa :
1) Orang mabuk.. ~ eiii..perempuan lak tu..seksi tuh...tp bukan orang malaysia la..orang mana aku pon xsure..busuk bau dye..yelah, bau arak kan..ish3x..

2) Budak kehilangan mak..bukan mak kehilangan anak ~ tyme tu aku kat depan pos office jusco, aku terdengar budak menagis smbil jerit2x panggil "MAK!!!"...Kesian gak la aku tgk dak tu...
[suddenly aku rindu mak aku plak..MAKKK!!!! nak lek umah..RINDU SANGAT!!!!! sobs..sobs..sobs..]

1st tyme aku jumpa orang no 1..
seram gak la...eiii, lucky perempuan..kalau lelaki?? OMG!!

tujuan pergi jusco adalah untuk menemani kawan aku mengepos hadiah besday kat pakwe dye..dan ada gak yang pos tok adik dye..bgs tol la mereka2 ni..rajin sgt :)

ada gak kwan aku yang nk beli hadiah besday...akU?? hanya window shopping jew..hahahaha
aku pergi jusco berlima k..sbb tu byk ket tujuan2 nya..
hahahahhaha~~

let check diz out wat i found mase aku wat window shopping..ehem3x..

pelbagai jenis kad birthday yang sgt chantek..



i wish i could have it one day ^^


[my feveret]~ wait for sumone to give it to me~ waiting for that day =.=


cute kan??


itulah diantara benda yang aku jumpa masa jalan2 di jusco..penat tapi seronok..hope leh shopping kat sane nnt (^_^)

notakaki : teringin nak music box..spe nak bagi sy ?? ^^!

Comments

Eifa Zuhaira said…
ermm,,,sape kawan yg pos present kat pkwe tu???
hehehe :p
yan said…
hehe..eifa x senonoh...haha..

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake